MALLEMOLEN
RACINGCLUB

116820116e17b3aad2f7de32d107f7ee.jpg
dark-green-wall-damask-backdrop.jpg
De MalleMolen_White Gold.png

Ik ben nog altijd verliefd op het cafe 

Die rumoerige plek, waar je met een goede vriend net iets te dronken wordt, waar je tussen het brallen door onopvallend een arm om hem heen kan slaan en zeggen dat je van hem houdt. Zonder dat iemand het hoort, zonder dat er de volgende dag over gesproken hoeft te worden. De zekerheid dat je even op jezelf kan zijn, zonder alleen te zijn. De zekerheid dat er altijd wel iemand is om even tegen te praten. 

  Waar iemand anders voor je mag besluiten dat je nog een half glaasje krijgt, gewoon omdat je zo lekker zit te genieten. Waar je een goed gesprek met een vreemde kunt hebben. Where everybody knows your name… Waar, in principe, iedereen welkom is.

Het cafe is een dans. Een opvoering.  Een echt cafe is cabaret. En we zitten niet vanuit het donker te kijken, we spelen mee. We zijn acteurs in deze voorstellingen, allemaal. Het is een gesamtkunstwerk. Een geweldig glas bier, een fonkel in de ogen, een beetje aandacht, de juiste timing en muziek – met al die kleine, individuele pleziertjes samen componeren wij met elkaar de ambiance, de bruisende sfeer, het canvas voor een dierbare herinnering.

dat is het cafe

dat is de MalleMolen

 

 

 

 

MET DANK AAN JOEL BROEKAERT VAN HET NRC HANDELSBLAD 

116820116e17b3aad2f7de32d107f7ee.jpg
Er zijn nog geen gepubliceerde posts in deze taal
Nog even geduld...

NIEUWS

KOOP EEN MALLEMOLEN KADOBON!

Iemand verrassen met een MalleMolen Cadeaubon?
Koop 'm hier online!

 

02-Gifty_edited.png

Komende evenementen

 • EREDIVISIE 21/22
  Uitverkocht
  Voetbalseizoen 21/22
  Wijk bij Duurstede
  Voetbalseizoen 21/22
  Wijk bij Duurstede, Maleborduurstraat, 3961 BJ Wijk bij Duurstede, Nederland