top of page
2013-05-31 22.08.48.jpg

OUR STORY

Reeds in de jaren 70 zag de MalleMolen in Wijk bij Duurstede het levenslicht om vervolgens in de jaren 80 tijdelijk te verdwijnen.
Vervolgens kreeg de horecagelegenheid in de Maleborduurstraat diverse namen en eigenaren; Cafe Babbels, eetcafe Het Nonneke, restaurant de Admiraal en eetcafe de Volle Buik. 12 februari 1999 namen Gert-Jan van Rooijen en Wendy Beijk de zaak over om er weer een echt cafe van te maken. Het jonge stel, indertijd geen onbekenden in het Wijkse horeca circuit trokken de stoute schoenen aan en geloofden in hun droom; een eigen cafe . Inmiddels bijna 25 jaar verder is de MalleMolen nog steeds in dezelfde handen en nog altijd is het cafe een populaire uitgaansplek voor jong en oud. Een cafe pub met de klasse van een hotelbar en een echte klassieker in Wijk!

gertwen.png

Hallo.

FEC3F93E-AE1C-48DD-A25A-B236CB7D8CE6.jpg

OVER DE MALLE

In de Wijkse volksmond wordt Cafe Pub de MalleMolen meestal de Malle genoemd niet door het gedrag van de eigenaren maar simpelweg omdat het zo lekker in de mond ligt. Dat geld zeker ook voor het ruime drankenassortiment in de MalleMolen.
Heel veel bier van het vat en de fles maar ook de klassieke cocktails ontbreken hier niet. 
Vol passie bereiden wij graag heerlijke Gin Tonics , Mojito's, Negroni's, Margarita's voor u.
Voor iedere smaak weten we wel wat te creëren .
Ook beschikt de MalleMolen over een prachtige whisky collectie en gedistilleerd. 
Een breed assortiment dus hetgeen men in niet veel horecabedrijven tegenkomt.

Op de 1e etage bevind zich een pooltafel en men kan op de diverse screens in de zaak genieten van sportevenementen. De Malle is in het bezit van een FOX sportlicentie en heeft ook diverse internationale kanalen tot de beschikking zodat nagenoeg elk sportevenement uitgezonden kan worden.

Bijzonder is ook de mogelijkheid om te kunnen wedden op nationale en internationale paardenraces die men ook live kan volgen op de screens. Wij helpen u graag bij uw eerste weddenschap. 

bottom of page