• De Malle

De “harde” kern blijft SVL trouw

Goed nieuws voor SVL . De onderstaande zeven spelers hebben al een ongekend aantal wedstrijden gespeeld bij SVL. Sommige zijn even buiten de dorpsgrenzen gaan kijken om weer terug te keren bij SVL. De mannen geven aan zich op hun plek te voelen bij SVL en zeker nog niet te willen stoppen. Zeker niet na het afgelopen seizoen en het huidige seizoen. Voor een club als SVL is het van enorme waarde dat deze mannen met hun ervaring en kwaliteit bij SVL voetballen. Deze groep is mede verantwoordelijk geweest met de promotie naar de hoofdklasse (’14/’15).Daarnaast ook hun rol met het begeleiden en verder helpen van de ‘jonge talenten’ in de selectie en de spelers die overkomen van SVL -19 is van enorm belang voor de club.

 1. Naam / leeftijd / aantal seizoenen komend jaar bij SVL 

 2. Paul Emons (33 jaar, 16e seizoen)

 3. Rik van Leeuwen (31 jaar, 13e seizoen)

 4. Kevin van Leeuwen (29 jaar, 9e seizoen)

 5. Walter Cremers (31 jaar, 12e seizoen)

 6. Selcuk Albayrak (33 jaar, 8e seizoen)

 7. Ali Alkan (31 jaar, 8e seizoen)

 8. Willem Baay (30 jaar, 12e seizoen) 

Afgelopen jaar is de selectie onder anderen versterkt met keeper Matthijs Mocking (Delta Sports) en de linksbenige verdediger Glenn Linnenbank (VV Jonathan). Matthijs veroverde direct een plek onder de lat en liet zien een hele goede keeper te zijn waar SVL hopelijk nog veel jaren plezier aan gaat beleven. Glenn viel door een blessure iets terug in de oefencampagne maar is doormiddel van invalbeurten al erg belangrijk geweest. Hij startte in de laatste wedstrijd tegen Almkerk (2-0 winst) in de basis en speelde zeer verdienstelijk. Beide heren hebben het goed naar het zin in Langbroek, roemen de sfeer en de gezelligheid binnen de groep en gaan graag nog minimaal een jaar door.

Jeff van de Bult is sinds zijn komst helemaal op zijn plek in Langbroek. Hij is een vaste waarde in de verdediging en een geweldige karakter voor in de selectie! Ondank de interesse van meerdere clubs blijft Jeff SVL trouw gaat voor zijn derde seizoen.

Ook de jonge garde talenten in de SVL selectie komen komend seizoen uit voor SVL. In de gesprekken met de TC gaven de mannen aan tevreden te zijn met hun ontwikkeling binnen SVL en het vertrouwen in hun als speler.

 1. Naam / leeftijd / aantal seizoenen komend jaar bij SVL 

 2. Bart Bruijne (21 jaar, 4e seizoen)

 3. Dennis van de Weerd (21 jaar, 3e seizoen)

 4. Jens van Doorn (22 jaar, 3e seizoen)

 5. Timon Brandsen (19 jaar, 2e seizoen)

Afscheid word er genomen van Roben Schenk ( Roda 46 ) en de stoppende Mark van Oudbroekhuizen. Ook trainer Habib Al Mohsinawi vertrekt (Batavia 90 ) maar SVL weet de inmiddels doorgewinterde assistent Kees Kosterman toch nog een jaar als assistent te behouden. Kees Kosterman wilde eens verder kijken maar de enthousiaste spelersgroep wist Kees te overtuigen om er nog een jaar aan vast te plakken.

Cesco Agterberg nieuwe trainer van SVL

De 45-jarige coach, geboren in Geldermalsen en woonachtig in Apeldoorn, tekent een contract voor één seizoen in Langbroek. Agterberg is nu nog hoofdcoach van SDC Putten. Daarvoor was hij onder meer werkzaam van ASWH (Hendrik-Ido-Ambacht), DHSC, Excelsior Maassluis, SC Feyenoord, Sportlust’46 en Woerden.

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven