Het debuut van Saunton

Donderdag 4 juni

16:00 uur Newmarket - Betway Maiden Stakes (Division II) (Klasse 5) 6f


De affiniteit van de MalleMolen met paardenraces is regelmatige bezoekers niet onbekend. Sinds vorig jaar mag de MalleMolen zich ook officieel eigenaar van een renpaard noemen! Samen met een aantal andere liefhebbers heeft de MalleMolen een zogeheten "share" in het renpaard Saunton en morgen is zijn debuut in Newmarket, We hebben er lang naar uitgekeken en morgen zitten we op het puntje van onze barkruk als ze van start gaan.

Er zijn elf starters in deze race en Sean Levey is als jockey geboekt om te rijden. Saunton is geloot in stal elf. (dat kan beter)


Richard Hannon de trainer van ons paard zegt dat Saunton een aantal plezierige trainingen heeft afgewerkt en dat hij bekwaamheid heeft getoond. Richard zegt dat hij Saunton vrij relaxed getraind heeft en dat deze race een paar potentieel slimme en goede paarden kan bevatten, maar hij hoopt dat Saunton veelbelovend kan zijn bij zijn eerste start en vooruitgang in zijn ontwikkeling mag boeken.


Deze race ziet er op papier fascinerend uit, maar er is geen vorm bekend over de paarden , omdat alle paarden beginnende tweejarigen zijn. Godolphin's Creative Force kostte € 400.000 als jaarling en zal waarschijnlijk een prominente plaats innemen in de weddenschappen. Veel van de grote stallen zijn vertegenwoordigd in deze zes furlong-wedstrijd, met veelbelovende rekruten die zijn opgeleid door John Gosden (Saeiqa), Charles Hills (Snash), Andrew Balding (Imperial Force) en Roger Varian (Dark Lion). Richard Hannon heeft een uitstekende staat van dienst bij zijn tweejarigen, de meesten hebben de neiging aanzienlijk te presteren tijdens hun eerste run. We verwachten dat dit het geval is bij Saunton, vooral gezien de unieke omstandigheden van de afgelopen maanden, toen de gebruikelijke routines van trainers moesten worden aangepast gezien de late start van het seizoen.


Als men 8 x zijn geld kan krijgen op Saunton dan zou ik een weddenschap zeker plaatsen. We hebben kans en reken maar dat we aan de bel trekken mocht Saunton als eerste over de streep komen morgen!

61 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

© 2021 by Cafe Pub de MalleMolen  tevens maken wij gebruik van cookies