• De Malle

Mishriff verrast in de Saudi Cup

Gosden heeft Derbys, Prix de l’Arc de Triomphes, Breeders ‘Cup Classics gewonnen en nu mag hij ook s‘werelds hoogst gedoteerde paardenrace bijschrijven op zijn imposante palmares nadat Mishriff 20/1 de Saudi Cup won.

Prix ​​du Jockey Club-winnaar Mishriff met aan boord de 21-jarige jockey David Egan die vorig jaar nog tweede werd in de Saudi Derby, wist de favoriet van Bob Baffert; Charlatan te verslaan met een lengte.

Groep 1 Malibu Stakes-winnaar Charlatan had vooraf de wedmarkt gedomineerd samen met collega-Amerikaans Knicks Go, en het koppel controleerde de race totdat Mishriff een pulserende finish produceerde en de tweede winnaar werd van de Saudi Cup, ter waarde van maar liefst $ 20 miljoen (£ 14.270.426 / €). 16.504.034),Mishriff werd de tweede winnaar van de Saudi Cup nadat Maximum Security vorig jaar had gezegevierd tijdens de première van het evenement.

Egan, de vaste ruiter van Mishriff’s eigenaar Prins Faisal, zei: “Het is ongelooflijk, ik heb mijn hele leven gewacht om een ​​winnaar te rijden in een race als deze. Het is een voorrecht om verbonden te zijn met zo’n klassepaard.

“Ik heb altijd het gevoel gehad dat vorig jaar in de Derby als hij vanaf de start wat meer van voren had gezeten hij zou hebben gewonnen, dus dit is een bevestiging van hetgeen we verwachtten. Het was echt belangrijk om vandaag een goede start te maken. Het kostte een tijdje om op gang te komen, maar toen rende hij iedereen naar huis.

#Saudicup

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Een aardige klapper vandaag als je 7 goed wist te noteren vandaag op de baan in Halmstad. Bijna €650.000 kreeg je uitgekeerd. De wedders in de MalleMolen zagen hun bankers stuk voor stuk falen. Volgen