Op naar de Grand National 2020

En ja toen flikte Tiger Roll het wederom. Gaat ie dit jaar echt geschiedenis schrijven door het eerste paard te worden wat de Grand National 3 maal achtereen gaat winnen? Het lijkt echt onmogelijk maar we gaan aankomende week zien hoe de vorm is van Tiger Roll als ie acte de presence geeft tijdens het Cheltenham festival. Dit vierdaagse topfestival is van dinsdag t/m vrijdag live te zien in de MalleMolen. 4 dagen lang het allerbeste van de engelse jumps met hele dikke prijzenpotten. De ideale voorbereiding op de Grand National want veel paarden die in Cheltenham lopen zien we zaterdag 4 april weer terug. Wij zelf spelen in ieder geval dagelijks mee in de placepot en de quadpot . Deze potten zijn gevuld tot de nok! Vorig jaar waren de uitbetalingen op de GN uitstekend. Ondanks het feit dat de favoriet won kreeg men voor het correct voorspellen van het duo voor elke ingezette euro €652,90 ! Magic of light die tweede werd stond gedoteerd voor maar liefst 100/1 . Wist je de eerste 3 aankomende te voorspellen dan mocht men maar liefst voor elke ingezette euro €23.141,60 in ontvangst nemen. Dan kom je pas echt in de "nooit meer naar huis" modus.

Als jij je geld had ingezet in het plaats spel (paard moet eindigen bij de eerste vier) dan kreeg je voor Tiger Roll en Rathvinden 2,8 voor elke ingezette euro. Speelde je Magic of Light dan ontving je 18,4 maal je inleg en voor de nummer 4 Walk in the Mill kreeg men 7,8 maal de inleg. De swingers/plaatskoppels ( 2 paarden bij de eerste drie ) keerden ook leuk uit:

  1. Tiger Roll - Magic of Light €138.80

  2. Tiger Roll -Rathvinden €10.80

  3. Magic of light - Rathvinden €224.20


Wij willen dat je wint.


Het klinkt misschien gek, maar wij zouden het liefst willen dat alle weddenschappen die bij ons gespeeld worden goed zijn en een uitbetaling hebben. Omdat wij geen bookmaker zijn, maar een totalisator, kost het ons niets als jij wint. Of een weddenschap nou goed of fout is, wij verdienen er hetzelfde aan. Daarom zien we jou graag winnen! Dit in tegenstelling tot andere (vaak illegale) aanbieders die in de meeste gevallen wel bookmakers zijn. Zij hebben liever niet dat je wint, omdat zij jou dan uit eigen zak moeten uitbetalen.

“Maar hoe verdienen jullie dan?” horen we je vragen.

Wij verdienen een klein percentage van iedere gespeelde weddenschap. That’s it. Van iedere gespeelde weddenschap houden wij een klein, vooraf vastgesteld, percentage in. De rest gaat in de prijzenpot om verdeeld te worden onder de winnaars.


Wij zijn de enige legale aanbieder.

Ondanks dat je je ook bij een andere aanbieder kunt registreren om op paarden te wedden, zijn wij de enige legale aanbieder op de Nederlandse markt. Onze wedpartner Runnerz is een Nederlands bedrijf, in Nederland gevestigd, hebben als enige een door de Kansspelautoriteit afgegeven vergunning voor het wedden op paarden en worden streng gecontroleerd door de autoriteiten. Bij ons heb je zekerheid dat alles volgens de regels verloopt en je saldo te allen tijde veilig is. Runnerz is de enige legale aanbieder van weddenschappen op paardenkoersen in Nederland. Jouw betalingen en jouw saldo zijn te allen tijde veilig en worden niet geblokkeerd.

Onze partners zijn net zo legaal als wij.

Je kunt bij ons meespelen op races van over de hele wereld. Om jouw veiligheid en dat van de weddenschappen te garanderen zijn onze partners allemaal, net als wij, legaal in hun eigen land en staan zij allemaal onder toezicht van hun lokale overheden. Onze Zweedse races bijvoorbeeld, bieden wij aan via ATG, de legale Zweedse aanbieder van paardenkoersen in Zweden. Zo hebben wij in ieder land een betrouwbare partner. Meer informatie over onze partners kun je HIER vinden.

Je steunt de Nederlandse sport.

Runnerz is de enige aanbieder van weddenschappen op paardenkoersen die bijdraagt aan het behoud van de Nederlandse draf- en rensport. De buitenlandse (illegale) aanbieders doen dit niet. In de vergunning is een verplichting opgenomen dat wij van iedere weddenschap een gedeelte afdragen ter bevordering van de Draf- en Rensport in Nederlands. Jij zorgt er met jouw weddenschappen dus voor dat er ook in Nederland gekoerst kan worden. Koersen waar jij dan weer op kunt wedden en mee kunt winnen. Mooi geregeld toch?


50 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

© 2020 by Cafe Pub de MalleMolen  tevens maken wij gebruik van cookies