top of page

reactie Rob Pastoors van Squadra Vendetta naar aanleiding van de uitspraken van John van Os.

In het licht van recente opmerkingen gedaan door de coach van Inter Mallo, John van Os, heeft coach Rob Pastoors van Squadra Vendetta een officiële reactie afgegeven.

"Squadra Vendetta heeft kennis genomen van de woorden van coach John

van Os. We kiezen ervoor om onze antwoorden op het veld te geven en we kijken ernaar uit om dat aankomende zondag te doen, ergens tussen 12.50 uur en 13.30 uur," zei coach Pastoors met een speelse knipoog.

Het team is enthousiast over hun terugkeer naar de Coppa Tonto na een jaar van afwezigheid. Pastoors benadrukte dat hij de afgelopen tijd productief is geweest, waarbij hij vijf topspelers aan het team heeft toegevoegd. Onder hen zijn Dennis van Beek, de e-sporter van SC Heerenveen, en Emiel van Hulzen, de assistent-trainer van CDW en opleider bij FC Utrecht, beiden met een indrukwekkende BVO-achtergrond. Ook is de voormalige SVL-speler J.W. Sondervan gerekruteerd voor wat Pastoors beschreef als het "betere sloopwerk", samen met de jonge talenten Jamie de Ridder en Dion van de Berg.

Deze nieuwe aanwinsten, in combinatie met de 'harde kern' bestaande uit Patrick Lindeman, Stephan v/d Berg, Niels de Ridder, Rob van Oudbroekhuizen, Paul de Wit en Simon van de Worp, zorgen ervoor dat Squadra Vendetta vol vertrouwen het toernooi betreedt.

"We hebben absoluut geen angst om de strijd aan te gaan met de mannen van coach John 'Slankie' van Os," voegde Pastoors toe.

Ter afsluiting riep coach Pastoors de strijdkreet van het team: "Paura di nessuno! Siamo Squadra Vendetta!" wat vertaald kan worden als "Wij vrezen niemand! Wij zijn Squadra Vendetta!"

Het belooft een spannende confrontatie te worden tussen de twee teams, waarbij de passie en het talent ongetwijfeld zullen zorgen voor een onvergetelijke wedstrijd.

90 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page