top of page

Tour de France poule ’23

Ben je klaar om jouw wielerkennis op de proef te stellen? Voor alle fervente Tour de France volgers en tactische denkers hebben wij iets speciaals in petto: onze sensationele Tour de France Poule!

Deze zomer zetten wij de spanning op scherp met deze boeiende wielerpoule waarin jij jouw expertise kan meten tegen die van andere MalleMolen wielrenliefhebbers. Voel de wind in je haren, de zon op je gezicht en het gejuich van de menigte als je door de Franse landschappen vliegt. Doe mee en laat zien dat jij de ware kenner bent van de wielerwereld!

Bij onze Tour de France Poule zijn er dagelijkse prijzen te winnen, waardoor elke etappe een nieuwe kans biedt om te zegevieren. Of je nu een sprintetappe wint of de meeste bergpunten verzamelt, je inzet zal niet onopgemerkt blijven. En vergeet niet: de eeuwige roem is gereserveerd voor de uiteindelijke eindwinnaar. Wie weet ben jij het wel die straks die felbegeerde gele trui mag dragen!

Doe dus straks mee en stel je ultieme team samen en word de meester van de Tour de France Poule. Beleef de grootste wielerwedstrijd ter wereld op een geheel nieuwe manier, deel in de opwinding, voel de adrenaline en strijd voor de winst. Het belooft een zinderende zomer te worden, vol snelheid, strategie en sensatie.

Deze week lanceren we de special Tourpoule pagina!

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page