• De Malle

V75: Spring Races

Voor het vierde jaar op rij mogen we weer genieten van de V75 Spring Races. Gedurende de vier dagen voor en van het Paasweekend staat er maar liefst vier keer een V75 op het programma! Lees: 4 dagen achter elkaar kans op miljoenen! Met als klap op de vuurpijl een extra goed gevulde V75 pot tijdens de Grand Finale.

  1. ▪ Donderdag 1 april – Gävle

  2. ▪ Vrijdag 2 april – Färjestad

  3. ▪ Zaterdag 3 april – Klosterskogen (Noorwegen)

  4. ▪ Zondag 4 april – Romme, Grand Finale

Wat maakt de Spring Races zo leuk?

Normaal kan je alleen op zaterdagen genieten van de V75, maar tijdens de Spring Races is het 4 dagen lang één groot V75-festijn. Daarnaast zorgen onze Zweedse vrienden van ATG ervoor dat er, tijdens de Grand Finale op zondag, een éxtra goed gevulde pool aanwezig is! Hoe?

  1. ▪ 16 januari t/m 20 maart: ontstaat er in deze periode een V75 jackpot? Dan gaat 20% hiervan naar de 7 goed pool van de Grand Finale op Paaszondag.

  2. ▪ 27 maart t/m 3 april: ontstaat er in deze periode een V75 jackpot? Dan gaat de volledige jackpot naar de 7 goed pool van de Grand Finale op Paaszondag.

Dan is de volgende vraag natuurlijk: hoe ontstaat een V75 jackpot? Dan kan op twee manieren. Ten eerste wanneer de uitbetaling voor 5 en/of 6 goed, lager is dan 15 kronen. Dit staat ongeveer gelijk aan € 1,49. Daarnaast ontstaat er een jackpot wanneer niemand 7 goed heeft weten te voorspellen.

Wat is V75?

De V75 is een spelsoort afkomstig uit Zweden en is met recht het grootste paardenwedspel ter wereld. Het doel: Voorspel de 7 winnaars van 7 opeenvolgende races. Als het je lukt om deze 7 winnaars goed te voorspellen, maak je kans op enorme prijzen. Sterker nog, je kan miljonair worden! Maar, ook met 5 of 6 winnaars juist voorspeld, kan je al winnen. De minimale inzet per combinatie bedraagt € 0,06, wat betekent dat je lekker veel combinaties kan maken.

Speltip: speel je V75-ticket eens met anderen! Zo kan je wellicht voor een iets hoger bedrag dan je gewend bent meer kans maken op de hoofdprijs.

Weinig kennis van Zweedse races?

Lijkt het je heel leuk om mee te doen, maar weet je niet zo goed waar te beginnen? Hieronder staan twee tips om jouw kennis en/of winkansen te vergroten.

  1. Luister eens naar de V75 podcast van Bjorn Better. Elke vrijdag brengt onze expert-tipper je in nog geen 15 minuten op de hoogte van het laatste nieuws rondom de V75. Wie zijn de bankers? Op welke outsiders moet je je oog zeker even laten vallen?

  2. Laat Harry Boy jouw spel spelen. Harry Boy is een intelligent snelspel voor o.a. de V75. Op basis van vooraf ingevoerde rankings van de paarden en alle weddenschappen die er tot op dat moment gespeeld zijn, maakt het Harry Boy systeem voor jou een selectie voor je V-spel. Je kan deze ook combineren met jouw eigen selecties.

Succes met het winnen van een mooie prijs! Of zoals de Zweden het zeggen:

Lycka Till!

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Een aardige klapper vandaag als je 7 goed wist te noteren vandaag op de baan in Halmstad. Bijna €650.000 kreeg je uitgekeerd. De wedders in de MalleMolen zagen hun bankers stuk voor stuk falen. Volgen