• De Malle

Wed met ons mee: Cheltenham Festival

Aanstaande week gaat het beste van het beste qua jumps weer van start. Het Cheltenham festival brengt u 4 dagen topraces met als neusje van de zalm op de vrijdag the GoldCup met topfavoriet Al Boum photo. Iedere dag zijn er gigantische prijzenpotten en leuke spelsoorten. Doe mee met bijvoorbeeld de placepot waar je vooraf bij de eerste zes races van de dag een paard kiest. Eindigt je paard bij de eerste drie ( of bij een klein deelnemersveld; max 7 paarden aan de start bij de eerste twee ) dan blijf je in de race. Heb je ze allemaal goed dan deel je met alle winnaars de prijzenpot.

Vorig jaar keerde de placepot tijdens het Cheltenham festival de volgende bedragen uit gebaseerd op een inleg van €5,-

dag 1: €160,- dag 2: €1760,- dag 3: €12780,- dag 4: €293,-

Het zijn dus uitstekende uitbetalingen! Wilt u meespelen? Stuur ons een mail voor meer info of bel naar 0343 597980 U kan de races momenteel niet in de MalleMolen live bekijken maar via onze wedpartner zeturf.nl kan u de races live volgen. Wij publiceren dagelijks een voorbeschouwing waar u hopelijk uw voordeel mee kan doen en we zijn tijdens de koersen de hele dag bereikbaar voor vragen en/of uw weddenschappen.

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Een aardige klapper vandaag als je 7 goed wist te noteren vandaag op de baan in Halmstad. Bijna €650.000 kreeg je uitgekeerd. De wedders in de MalleMolen zagen hun bankers stuk voor stuk falen. Volgen