top of page

0%Bob pakt de winst in de eerste Quiznight van het seizoen

Oe la la, wat een start van een nieuwquizseizoen. In een volgepakte MalleMolen gingen de beste quizzers van Wijk bij Duurstede de strijd met elkander aan. 14 teams gaan voor de prestigieuze titel of proberen in ieder geval zich te handhaven boven de degradatiezone want dit nieuwe element maakt het onderin allemaal ook ontzettend spannend. De Quiznight is populair en dit zorgt voor een wachtlijst. Na iedere quiz nemen de twee laatst geplaatste teams tijdelijk afscheid en worden vervangen door de bovenste twee teams op de wachtlijst. Zo kan een ieder toch meedoen met de MalleMolen Quiznight. Wel zo eerlijk.

Einde van een tijdperk

Vanavond zagen we met pijn in ons hart een van de Quizteams van het eerste uur door het ijs heen zakken. De dames van Snob zaten er vandaag niet goed in en met een 13e plek en daarmee 4 punten achter op de peentjes zwetende Waikpedia kwamen ze vandaag te kort en moeten ze voorlopig in de wachtkamer plaats nemen. Ook Geen flauw idee was er weer bij met versterking maar 29 punten was te kort om zich te handhaven. We zien deze twee teams later hopelijk weer terug !Petroleum ontketend

Uiteindelijk net niet constant genoeg om de beste van de avond te zijn maar wat maakte het 'jeugdigere" Petroleum vanavond een indruk! Maar liefst drie van de acht rondes wisten ze op hun naam te schrijven. De andere rondes waren leuk verdeeld met zeges voor: Wicky de Viking, Terrorrizer, 0%Bob, BB Kees en Slayer. 0%BoB scoorde 7,3 gemiddeld per ronde en was daarmee de beste over de avond en natuurlijk nu koploper in het algemeen klassement. Vooraf door een ieder genoemd als de gedoodverfde favoriet voor de titel sneden de Fluffies zich vanavond flink in de vingers. Met slechts vier man dacht men sterk genoeg te zijn voor een goede klassering maar het ontbreken van Anton ( naar Tirol? ) liet zich vertalen naar een van de meest dramatische uitslagen in de geschiedenis van de Fluffies. Een tiende plek en een achterstand nu van 12 punten op 0%BoB lijken de titel kansen wel verkeken. Jan & Robin reageerden koel op hetgeen ze was overkomen; ook 0%Bob kan ineen storten al is de titel wel even uit zicht.

De uitslag:

 1. 0%BOB 58,5

 2. Petroleum 56

 3. Terrorrizer 55,5

 4. Tornado Alley 54

 5. Tarrels 52,5

 6. BB Kees & the Limbo 52

 7. The force 51,5

 8. Slayer 51

 9. Wicky de Viking 49

 10. Fluffies 46,5

 11. Pelpinda's 45

 12. Waikipedia 40,5

 13. Snob 36,5

 14. Geen flauw idee 29205 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page