top of page

De Dijklodges, overnachten in Wijk bij Duurstede

Op slechts 800 meter vanaf het historische en bruisende centrum van Wijk bij Duurstede ligt aan de schitterende Rijndijk ons prachtige Bed & Breakfast “De Dijklodges”. De vijf Dijklodges zitten in de kap van een voormalige fruitkistenloods, op de begane grond is de gezellige en ruime ontbijt/ontvangstruimte, met openslaande deuren naar het terras met uitzicht over het weiland en de boomgaard. Waar fruit is, zijn bijen en de eigenaar/waard van de Dijklodges, Michel Wortman, is een hartstochtelijk imker. De kasten van zijn bijen staan over het hele gebied verspreid. In het voorjaar in de fruitbloei, iets later in de buurt van de monumentale kastanjes in de omgeving en later verzamelen de bijen de honing van de vele lindebomen. Het Bed & Breakfast De Dijklodges ligt aan de Nederrijn, op het erf van de dwarsdijkboerderij Rimmegen. Een omgeving met prachtige uiterwaarden, verderop de rivier de Lek, vele boomgaarden, en prachtige fiets, -en wandelroutes en vele pontjes naar de overkant!

Faciliteiten

In alle lodges valt meteen de prachtige skyline van de eeuwenoude stad Wijk bij Duurstede op. Van links naar rechts ziet je: de molen Rijn en Lek, kasteel Duurstede, de Rooms katholieke kerk en de Nederlands Hervormde kerk met die grappige halve toren.

En dat kan je allemaal genieten vanaf het elektrisch verstelbare bed, dat centraal in de lodge staat. Maar, echt waar, de skyline en zonsondergang zijn nog mooier te zien vanaf uw eigen, overkapte privéterras af te sluiten met een glazen schuifpui, waardoor je extra lang bij het uitzicht kan mijmeren.

Meer info op www.dijklodges.nl

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page