top of page

Het beste bier van Nederland verkrijgbaar in de MalleMolen

Dames en heren, tromgeroffel alsjeblieft! Het is tijd om het beste bier van Nederland te onthullen, een moment dat onze smaakpapillen doet tintelen van opwinding! Drumroll En de winnaar van de felbegeerde Mitra Award voor Het Beste Bier van Nederland 2023 is… tromgeroffel… Gooisch Zwart, rechtstreeks van de Gooische Bierbrouwerij! Applaus, juich en laat de bierglazen klinken!

Dit buitengewone brouwsel, bekend als Gooisch Zwart, heeft de harten (en smaakpapillen) van de jury gestolen tijdens de Dutch Beer Challenge 2023. Met zijn torenhoge score veroverde dit Schwarzbier alle gouden medailles en kreeg het de kroon op zijn hoofd als het absolute beste bier. Het valt in de categorie innovatie/speciaal (onder 6% ABV) en heeft iedereen versteld doen staan. Gooisch Zwart neemt de fakkel over van de vorige winnaar, De Weldoener van Brouwerij Maallust, die vorig jaar de titel Het Beste Bier van Nederland mocht dragen.

Dus, lieve bierliefhebbers, haal je glazen tevoorschijn en proost op Gooisch Zwart, de koning van het brouwselrijk! Laat je smaakpapillen dansen en geniet van deze glorieuze overwinning. Het is tijd om te vieren en te genieten van dit meesterlijke brouwsel dat onze zintuigen betovert. Proost op het beste bier van Nederland!

6 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page