top of page

Maak kennis met addidasgang_030

Regelmatig komt er in de MalleMolen een bezoeker die zich overduidelijk onderscheid van vele bezoekers door zijn opvallende outfit. Wie is toch deze meneer met zijn overduidelijke voorliefde voor zwarte kleding en het sportmerk Adidas? We vroegen hem naar zijn beweegredenen en kwamen er achter dat er een groot talent schuilgaat achter deze verschijning. Een "street poet", een "King of the Mic" een heuse rapper dus en dat in onze eigen gemeente. We besloten een interview te houden met Job, artiestennaam: addidasgang_030.


adidasgang030, daar zit een link naar Utrecht in. Ben je daar geboren , opgegroeid ?

Ik ben opgegroeid in Cothen


Hoe ben je op de naam gekomen en op welke leeftijd ontdekte je dat je rapper wilde worden? Ik ben op mijn naam addidasgang_030 gekomen omdat ik vaak adidas draag.

Toen ik 16 was begon ik rap muziek leuk te vinden om naar te luisteren en op mijn 18e jaar is het zover gekomen dat ik zelf rapper ben geworden. Wie zijn jouw favoriete rappers ? Mijn favoriete rap artiest is lijpe dejezja Je hebt dus inmiddels een eigen Spotify account waarop je je eigen liedjes, die je zelf produceert en schrijft publiceert, wat is voor jou je beste liedje ? Mijn beste nummers zijn Utrecht the city en prijs in Parijs


Dat zijn leuke nummers, ontzettend knap zeg! Maak je dit thuis of ga je er ergens de studio in? Ik maak de nummers thuis op een laptop. Knap hoor! Nou in het uitgaansleven van Wijk bij Duurstede ben je inmiddels al een bekende verschijning, vind je het leuk om herkend te worden en om over je nummers te vertellen ? Ja zekers vind ik het wel leuk om bekend te zijn

maar prive en bekend zijn moet wel gescheiden blijven van elkaar.


Dat is inderdaag belangrijk addidasgang_030 ! We wensen je veel plezier en succes en kijken uit naar je nieuwe tracks!


Nieuwsgierig geworden naar het werk van addidasgang_030 ? Hierbij de link naar zijn spotify kanaal. https://open.spotify.com/artist/0AhyQHhKxwWoC2z4HirbxcNederrapper Addidasgang_030 uit Cothen


138 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page