top of page

Quiznight in maart weer van start

Bijgewerkt op: 18 feb.

Hoppa, de geplaagde Quiznight komt er weer aan. Quizmaster Jan is weer hersteld en klaar voor het grote werk zoals hij de quizpresentatie noemt. De Vunderink Divisie mag eerst op komen draven, niet meer op maandag maar op woensdag 6 maart, hier valt de beslissing welke teams er volgende keer sowieso bij zijn want er komen na deze proefperiode met twee divisies toch wat wijzigingen aan in het MalleMolen quizcircuit. De 20e van dezelfde maand mag de gevestigde orde weer van zich laten spreken in de Murphy's divisie. Na deze twee quiz avonden keren we terug naar een enkele divisie en een enkele Quiznight in de maand. Helaas moeten we teams teleurstellen maar 14 teams gaan in april van start voor een heel Quizseizoen. Dit zijn de eerste acht van de eindstand Murphy's Divisie samen met de eerste vijf van de Vunderink divisie. Dit zijn dertien teams en het eerste team van de wachtrij met de naam Geen flauw idee. Het zou er met deze stand als volgt uit zien:

 1. FLUFFIES

 2. THE FORCE

 3. SLAYER

 4. TORNADO ALLEY

 5. BB KEES & LIMBO 

 6. PETROLEUM

 7. TARRELS

 8. 0%BOB

 9. WICKY DE VIKING

 10. TERRORIZER

 11. WAIKIPEDIA

 12. PELPINDA'S

 13. SNOB

 14. GEEN FLAUW IDEE


Nu denken veel quizteams, hee! en wij dan? Dat wordt doordraaien geblazen en daar hebben we het volgende op bedacht. Dit is namelijk de lijst met wachtende teams ( ALS DE HUIDIGE STAND DE EINDSTAND IS ):

 1. ANSJENS

 2. QUIZLAMITSCHE STAAT

 3. FULLHOUSE

 4. JUST TRYIN

 5. TEAM HANS VERMEER

 6. TEAM GRAANSCHUUR

 7. TRIVIAL TIJGERS

 8. WILD GUESS


8 teams die dus niet mee kunnen doen en we laten deze teams natuurlijk niet een jaar wachten. Hoe gaan we het doen? Na elke Quiz avond ( niet seizoen ) degraderen de nummers 13 en 14 en nemen de eerste twee in de rij de plek over. Zo kunnen alle Quizteams toch nog regelmatig deelnemen. Degraderen is dus wel een doodsteek voor je klassement aan het eind van het Quizjaar. De speeldata maken we zo spoedig mogelijk bekend.


220 weergaven0 opmerkingen

Kommentare


Die Kommentarfunktion wurde abgeschaltet.
bottom of page