top of page

Vacature Barkeeper

Bijgewerkt op: 9 aug. 2023

Ben je een ervaren barkeeper met uitgebreide kennis van dranken die zelfstandig en met plezier kan werken of wil je dat worden? Ben je van nature gastvrij, vrolijk, humoristisch en houd je ervan om in een dynamische omgeving te werken met geweldige producten? Dan is de vacature van barkeeper bij Café Pub de MalleMolen echt iets voor jou!

De functie

De positie van barkeeper bij Café Pub de MalleMolen is de leukste baan in Nederland! Want is de barman of -vrouw niet altijd degene aan wie de gasten hun geheimen toevertrouwen? En is er niet altijd een gezellige sfeer in de bar? Als barkeeper zorg je ervoor dat de gasten kunnen genieten van de heerlijkste cappuccino’s en de gerechten van onze kleine kaart. In de avond tover je in een handomdraai een Porn Star Martini of Moscow Mule tevoorschijn. Het tappen van het perfecte biertje is voor jou geen probleem. Ondertussen maak je gezellig een praatje met de gasten. Als barkeeper zorg jij ervoor dat de gasten een aangenaam verblijf hebben in de MalleMolen. Samen met de gasten creëren we herinneringen waar ze later met een goed gevoel aan terugdenken.

De bar

Bij de MalleMolen staan we bekend om ons originele en kwalitatieve assortiment aan dranken en onze gastvrijheid. Onze gasten komen om van mooie drankjes te genieten en een gezellige sfeer te ervaren. Als barkeeper run je de bar in al zijn facetten en zorg je ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt. Je voelt je thuis in een gastgerichte omgeving en raakt niet in de stress als er ineens vijftig gasten tegelijkertijd een drankje komen doen. Je werkt in wisselende diensten en we zorgen ervoor dat je minimaal een dag in het weekend vrij hebt.

Wie zoeken wij voor de functie van Barkeeper?

Voor de functie van Barkeeper zoeken we een gepassioneerde en ervaren gastheer of gastvrouw. Een actieve en spontane houding vinden we belangrijker dan theoretische kennis.

Je spreekt Nederlands en ook Engels. Relevante werkervaring in de horeca is een must. Maar je presentatie, leergierigheid, inzet en omgang met gasten zullen de doorslag geven.

Werken bij de MalleMolen

Bij de MalleMolen staan we dag en nacht klaar om onze gasten een onvergetelijke café-ervaring te bieden. Dit doen we door oprecht geïnteresseerd te zijn, altijd te vragen ‘wat heeft de ander nodig?’ en alles tot in de kleinste details te regelen. Onze medewerkers zijn onze belangrijkste troef, want zij maken het verschil.

Wat bieden we jou?

Wij bieden je een veilige en vertrouwde werkomgeving. Een dynamische plek waar je je welkom voelt en jezelf kunt zijn. Bij de MalleMMolen in Wijk bij Duurstede kun je rekenen op waardering van de gasten en op een fantastisch team om mee te werken. Onze barkeepers doen hun werk met passie en betrokkenheid. We zijn behulpzaam naar gasten én collega’s en springen in waar het nodig is. De MalleMolen voelt als een hechte familie. We werken, leren, groeien, feesten, lachen en huilen samen. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in jou en geven je de ruimte om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Wij onderscheiden ons van andere cafés omdat onze medewerkers bijzonder zijn.

Jouw werkplezier is onze beloning

Wij willen graag een langdurige relatie met je aangaan. Daarom investeren we in jouw welzijn en persoonlijke ontwikkeling. Als jij je werk met plezier en enthousiasme doet, straal je dat uit naar je collega’s en de gasten in het café. Dat schept een positieve vibe waar iedereen in het café energie van krijgt!

Voor de functie van Barkeeper bieden we uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden die uniek zijn in de horecabranche, zoals:

  • Een salaris boven de marktconforme norm

  • De mogelijkheid tot een vast contract

  • De mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen

  • Een jaarlijks driedaags all-inclusive uitje naar Pinkpop!

  • Alle overuren worden gecompenseerd. Dit kan door middel van tijd-voor-tijd of we betalen je uit. Dit alles in overleg. We proberen overuren te voorkomen. We geven de voorkeur aan een ruim van tevoren bekend rooster zonder overuren. Weten waar je aan toe bent!

Sollicitatieprocedure

Zie je het helemaal zitten om de functie van Barkeeper bij de MalleMolen in te vullen? Heb je ervaring als barkeeper in een horecazaak in de regio Wijk bij Duurstede, reageer dan direct! Stuur je CV en een motivatiebrief waarin je uitlegt waarom jij onze nieuwe Barkeeper bent, en wellicht zitten we binnenkort aan de koffie voor een kennismakingsgesprek!

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page