top of page

AS Jager is klaar voor de Coppa

Na wekenlang de beste spelers te hebben geselecteerd, nadert het moment waarop de fans zo lang hebben gewacht. De coaches van AS Jager hebben weekend na weekend geanalyseerd en gepland om de perfecte opstelling en strategie te vinden, waarbij ze de keuze maken tussen mandekking en zonedekking om de tegenstanders te verrassen.

Met de snelheid en uithoudingsvermogen van sommige spelers in gedachten, lijkt een opstelling die minder lopen vereist logisch. De 1-3-2-1-opstelling, waarbij de verdediging zich terugtrekt en speelt op de counter, lijkt het antwoord te zijn!

Gelukkig heeft AS Jager succes geboekt op de transfermarkt en een aantal nieuwe spelers aangetrokken. Terwijl veel spelers tegenwoordig naar exotischere oorden vertrekken, probeerde spits T. Van Hooff zijn geluk in Azië afgelopen jaar. Door zijn lengte was hij meer een attractie dan een voetballer, maar dit jaar keert hij terug in de Coppa.

Een andere opvallende terugkeer is die van J. Balk, die zijn voetbalschoenen weer uit de kast haalt om zijn langverwachte debuut in het eerste van AS Jager te maken. Verwacht wordt dat hij vanwege zijn voetbalvaardigheid in de verdediging zal spelen.

Ook de gebroeders Van de Bildt, L. Bernard, en keeper K. Van de Weerd maken hun overstap naar de voetbal. Ze laten het handbal achter zich om zich bij de selectie te voegen en zoveel mogelijk ballen met hun voeten te raken. AS Jager hoopt echter dat de scheidsrechter nog nooit van hands heeft gehoord!

Al met al heeft AS Jager een indrukwekkende groep spelers die klaarstaan om vanaf het begin de derde helft stevig aan te pakken. De hoop is natuurlijk dat er ook in de eerste en tweede helft successen worden geboekt, met het doel om de bal achter de doelman van de tegenstander in het net te krijgen.

97 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page