top of page

Coach van Os kijkt uit naar de Coppa Tonto

Bij het naderen van de Coppa Tonto '23 zitten de verwachtingen bij Inter Mallo's aanhangers hoog. Tijdens een exclusief gesprek met de coach van Inter Mallo, John van Os kregen we een diepere kijk op de ambities van het team, de terugkeer van lokale held Fabio Bovo, en de steeds intenser wordende rivaliteit met Squadra Vendetta.

“Het is altijd een genoegen om talenten zoals Fabio Bovo, onze local hero, weer in onze rangen te hebben,” begon Van Os. "Ondanks dat we vorig alweer een finaleplaats hebben behaald, voelden we dat er iets ontbrak, vooral qua finesse voor het doel. Met Fabio in het team geloven we sterk dat dit het verschil kan maken.”

Een ander spannend vooruitzicht voor de fans en het team is de aanstaande confrontatie met hun aartsrivalen, Squadra Vendetta. “Het is altijd een speciale gelegenheid als we tegen Squadra Vendetta spelen. Ons doel is duidelijk: hen een ongenadig pak slaag geven,” zei de coach lachend. “Vooral na de recente transfer van Judas van de Worp naar de ‘roze nichtenbrigade’ van coach Pastoors, zijn we extra gemotiveerd om een statement te maken.”

Een ander opvallend punt tijdens ons gesprek was de coach's enthousiasme over Van Rooijen jr., een jong talent uit de eigen jeugdopleiding van Inter Mallo. “Het maakt ons enorm trots om een speler van onze eigen jeugd in het eerste team te zien. We hebben hoge verwachtingen van Van Rooijen jr. dit seizoen. Natuurlijk, met zulke talenten komt ook de interesse van grotere clubs. We hopen dat hij de verleiding van het grote geld kan weerstaan."

Als laatste sprak de coach over hun ambities in de Coppa. "Voor ons, de Nerazuri, is niets minder dan winst acceptabel. We zijn vastberaden om voor de tweede keer de trofee naar huis te brengen.”

Ter afsluiting van ons gesprek, riep de coach vol passie: "Pazza Inter!" – een sentiment dat ongetwijfeld gedeeld wordt door de vele trouwe fans van de club.

93 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page