top of page

Ontdek de wereld van bier met café pub de Mallemolen en Untappd

Bijgewerkt op: 17 aug. 2023

Ben je een gepassioneerde bierliefhebber op zoek naar een nieuwe manier om je smaakpapillen te prikkelen en je favoriete bieren te ontdekken? Maak o.a. kennis met Café pub de Mallemolen dat ook gebruikmaakt van Untappd, het populaire sociale bierplatform dat miljoenen liefhebbers over de hele wereld verbindt.

Wat is Untappd?

Untappd is dé plek voor bierliefhebbers om nieuwe smaken te ontdekken, favorieten bij te houden en te delen met vrienden over de hele wereld. Met Untappd kun je inchecken bij verschillende bieren die je drinkt, beoordelingen en recensies achterlaten, nieuwe bieren ontdekken op basis van je smaakvoorkeuren en nog veel meer. Het is als een interactief dagboek voor al je bieravonturen.

Waarom Café pub de Mallemolen?

Café pub de Mallemolen heeft een passie voor bier en heeft Untappd omarmd als een manier om de biergemeenschap te verbinden en te laten groeien. Als je op zoek bent naar een gezellige plek om te genieten van een uitgebreide selectie aan bieren, ben je bij Café pub de Mallemolen aan het juiste adres. Het café heeft een uitgebreide taplijst met ambachtelijke bieren van lokale brouwerijen en unieke bieren van over de hele wereld.

Hoe werkt het?

Je kan de Untappd-app downloaden op je telefoon en inchecken bij de bieren die je drinkt. Je kunt je eigen bieravonturen delen met vrienden, beoordelingen en recensies achterlaten, en ontdekken welke bieren anderen aanbevelen. Ontdek nieuwe smaken, volg brouwerijen en vind bierfestivals en evenementen in jouw omgeving.

Voordelen van Untappd

  1. Ontdek nieuwe bieren: Met Untappd kun je nieuwe bieren ontdekken op basis van je persoonlijke smaakvoorkeuren en aanbevelingen van andere bierliefhebbers. Je zult nooit meer vastzitten aan dezelfde oude pint.

  2. Verbind met de biergemeenschap: Untappd verbindt je met een wereldwijde gemeenschap van bierliefhebbers. Je kunt vrienden maken, discussies voeren over je favoriete bieren en nieuwe mensen ontmoeten die dezelfde passie delen.

  3. Verdien badges en prijzen: Untappd beloont je avontuurlijke bierontdekkingsreis met badges en prijzen. Hoe meer je ontdekt, hoe meer er te verdienen valt.

  4. Blijf op de hoogte: Ontvang meldingen over nieuwe bieren op de tap bij Café de Mallemolen, bierfestivals, speciale evenementen en andere opwindende nieuwtjes. Je bent altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluit je aan bij Café pub de Mallemolen op Untappd en krijg een melding als er weer nieuwe bieren aanwezig zijn zowel van het vat als van de fles. Download de Untappd-app vandaag nog en begin je bieravontuur. Proost!

De link naar de MalleMolen Untappd pagina vind je hier

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

댓글


bottom of page